dinsdag 30 augustus 2011

Aria motorhelm Qauntum|f

Aria motorhelm Qauntum|f Deze helm is nog in zeer goede staat. Is een héél klein beetje gekrast.Ik weet wel niet meer de juiste maat van de helm maar het is een kleine maat.
meer info


zondag 28 augustus 2011

Uvex motor helm

Uvex motor helm kleur : Zwartmaat : Szo goed als NIEUW, slechts 1 maal gedragenPrijs over een te komen.Kan verstuurd worden via kiala, verzendingskosten zijn voor de koper!
meer info


Cross helm scorpion

Cross helm scorpion ik verkoop een nieuwe cross helm van scorpion maat largemet een 2de binnen bekleding als de ene vuil is kan je de andere er in steken en de ene wassende beste uit zijn collectie in de winkel 250 euro nu 180 europrijs is niet bespreekbaar
meer info


dinsdag 16 augustus 2011

meer info


Auto Camera ' nieuw'

Auto Camera Wij zijn recent een online zaak gestart waarbij we rechtstreeks aankopen bij de fabrikant!Dit zorgt ervoor dat talloze dure tussenposten wegvallen, waardoor we u het product goedkoper kunnen aanbieden.Zie hier alvast één van onze succesvolle producten:Splinternieuwe ACTION CAMERA waterproofDe Actioncam is een geweldige accessoire voor echte avonturiers!Wordt in vele sporttakken gebruikt. Ook een hot item bij echte moto en auto liefhebbers.Dankzij de schokbestendige en waterdichte body. De camera is een perfecte metgezel zowel onder water als op het land. Een compatibele head-houder zorgt voor veel steun voor elke situatie.Een geïntegreerde oplaadbare batterij zorgt voor een lange opname tijd. Zo kan de videocamera gebruikt worden in uitgebreidere excursies zoals duiken, bergbeklimmen en opnames op circuit.Video-opnames kunnen direct bekeken worden via USB op een computer of via de AV-uitgang op een ander scherm zoals uw tv.Hoogtepunten:-Waterproof Action Cam met een uitgebreide set-Wordt geleverd met stang ondersteuning (bijvoorbeeld voor de fiets handvatten, telescopische palen, etc.)-Wordt geleverd met riem houder, en 2 verschillende riem types (zoals voor hoofd en helm montage)-USB-poort voor aansluiting op een computer, enz.-AV-uitgang voor aansluiting op een TV, projector, etc.-Geschikt voor gebruik als Webcam-Eén druk op de knop om de opname te starten-Geïntegreerde batterij-sparende operatieKenmerken:-Aansluitingen: 1 x Micro-SD-TF-slot, 1 x mini-USB-poort, 1 x 3,5 mm mini-jack AV-uitgang-1,3 megapixel CMOS-beeldsensor-Opslag Media: SD-en SDHC-kaarten tot 8GB - 64 MB intern geheugen-Opnameformaat: AVI-Resolutie: 640x480 pixels max.-Geïntegreerde Microfoon-Frame rate: 30 frames per seconde-Voeding: 380mAh Lithium batterijInbegrepen:1 x Camera1 x USB-lichtnetadapter1 x stuur houder1 x Holder1 x Mini-USB-naar-USB-kabel1 x 3,5 mm AV-aansluiting naar RCA AV-kabel1 x Rubberen riem2 x klittenband (verschillende lengtes)1 x Box siliconen-gel om de camera te verzegelen3 x Rubberen voetjes om de camera op metalen staven, enz. te stabiliserenAfmetingen:4 x 6 x 10,5 cm (B x H x D)Camera Gewicht: ca. 94g Waterdichte, schokbestendige behuizing en diverse steunen voor de meest avontuurlijke situaties.Een laag energieverbruik. USB-en AV-uitgangen voor het aansluiten van computers en televisies. Built-in oplaadbare batterij.Volledig pakket: 84,99 ¤ (VERZENDING GRATIS)
meer info


vrijdag 12 augustus 2011

woensdag 10 augustus 2011

Leren jack, handschoenen en helm

Leren jack, handschoenen en helm leren jasleren gevoerde handschoenen helm merk Caberg voor motorjas: merk Zino en Judyserieus bod wordt overwogen
meer info


maandag 8 augustus 2011

Motohelm

Motohelm moto helm: omtrek 60cm binnen10¤tel:051687144
meer info


donderdag 4 augustus 2011

Merk: AirohModel: Top One(betreft jetfighter model)Helm is in quasi nieuwstaat, want werd gekocht voor bijrijdster die deze uiteindelijk amper 2 keer gebruikt heeft.
meer info


dinsdag 2 augustus 2011

Collectors item Formule 1

Collectors item Formule 1 collectors item Formule 1Doos in de vorm van een kader, om op te hangen.Met verschillende items in zoals helm, bril, troffee, Boekjes,...Van april 1950.
meer info